Werken bij SIM

Bij Sales In Motion staan kwaliteit, resultaatgerichtheid en service hoog in het vaandel. Wij bieden onze werknemers een geweldige werkplek, waarbij we proberen onze werknemers te ondersteunen op persoonlijke- en professionele aspecten.

We bieden onze werknemers een plek binnen een professioneel salesteam om zichzelf te kunnen ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Als lid van het Sales In Motion team, help je B2B bedrijven die meer klanten willen genereren. Je belt de juiste contactpersoon, je gaat achter de offertes van de bedrijven aan, je benadert die klant die moeilijk bereikbaar is en opent de deur naar de klanten voor de bedrijven. Als lid van het Sales In Motion team ontzorg je de bedrijven en breng je de sales van de bedrijven in een stijgende beweging.

Je wordt gekoppeld aan opdrachten op basis van jouw ervaring en kwaliteit. Binnen onze manier van  werken hanteren we de ‘Yes we can’ mentaliteit. We verwachten dan ook een proactieve houding, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en no-nonsense. Dit vraagt om zelfreflectie, eerlijkheid en goede communicatie.

U kunt, als werknemer, bij Sales In Motion terecht vanaf x aantal uur per week. Het aantal uur wordt bepaald in een verder stadium. Ook is het mogelijk om stage te lopen bij Sales In Motion.

Lijkt het je nou wat om deel uit te maken van dit geweldige en professionele salesteam, neem dan gerust contact op met ons via een van de onderstaande mogelijkheden.

Bel

+31 6 55705482

Bezoek

 Grindweg 82 ∙ 3055 VD Rotterdam

Tijdens een open gesprek vertellen horen we graag
meer van u!

Neem contact op met uw sales professionals

Tijdens een open gesprek vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op!