SIM Recruitment

Sales in Motion is gespecialiseerd in het werven en het selecteren van sales professionals, van
starters tot management niveau.

Onze kernwaarden hierbij zijn professionaliteit, zorgvuldigheid, waardering, betrokkenheid, loyaliteit
en persoonlijke aandacht.

Wij kunnen de best passende sales mensen in uw sector aanwerven door het combineren van
professionele wervings- en matchingsmethodieken. Naast dat wij een netwerk van sales
professionals hebben die bij ons opdrachten uitvoeren, plaatsen wij ook mensen op sales posities bij
externe bedrijven op locatie.

Onze diensten worden aangeboden als bouwstenen. Met deze opbouw kunt u als opdrachtgever zelf kiezen wat het beste bij uw bedrijf past.

Onze sales professionals zijn inzetbaar als:
● Tijdelijke sales functies
● Permanente/ vaste sales functies

Wij werven topverkopers in alle sectoren, maar hebben met name ervaring in werving van allerlei
B2B sales functies. Wij gebruiken hiervoor onder andere Carerix (kandidatenbeheer systeem),
LinkedIn, Indeed, diverse lokale en landelijke job boards en de UWV database. Wij weken nauw
samen met Experia services: https://experiaservices.com/

Waarom SIM Recruitment:

Wij zijn zelf echte salesexperts en op basis van onze jarenlange verkoopervaring weten wij voor uw bedrijf een geschikte kandidaat op de juiste sales positie te matchen. Wij begrijpen namelijk heel goed waarom en waar verkopers kunnen falen en waarom het essentieel is om de juiste sales professional voor uw organisatie te vinden. Samen met onze partner Experia services zijn wij in staat de beste kandidaten te vinden.

Opdrachtgevers:

Wij besteden veel tijd en energie om de ultieme match tussen kandidaat en opdrachtgever te vinden. Dat betekent onder meer dat er uitvoerige gesprekken worden gevoerd met zowel de opdrachtgever als kandidaat. Alle partijen moeten het gevoel krijgen dat dit de perfecte match is. Wij bedienen alle rollen in salesfuncties, van Inside Sales en Support tot aan een (International) Sales Manager.

Recruitment Proces:

Vacatureprofiel

De betreffende vacatureprofielen worden geanalyseerd en daar waar nodig geoptimaliseerd en kunnen vervolgens geplaatst worden in vooraf besproken media of worden gebruikt als communicatiemiddel met een potentiële kandidaat. Daarnaast zal de tekst dusdanig opgesteld worden dat de vacature goed vindbaar is in de zoekmachines (SEO).

Gebruik Carerix

SIM recruitment maakt gebruik van Carerix (recruitmentsoftware) waarmee het recruitmentproces volledig geautomatiseerd wordt ondersteund. Kandidaten worden in Carerix opgeslagen waarvoor toestemming wordt gevraagd in kader van de AVG.

Selectie, Search en follow up

SIM zal naast bovenvermelde acties actief searchen voor Opdrachtgever aan de hand van de vereiste selectiecriteria Opdrachtgever. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van het o.a. UWV, Facebook, Google, Werkzoeken.nl en LinkedIn door middel van Boolean search. Communicatie met potentiële kandidaten voor Opdrachtgever wordt per mail /telefonisch gestart, met als doel de kandidaten te interesseren en enthousiasmeren voor de kansen en mogelijkheden binnen organisatie Opdrachtgever. Bij interesse en ontvangst van de kandidaat gegevens worden deze overgedragen aan de organisatie.

In ons proces is opgenomen:

  • Het searchen en selecteren van sollicitanten;
  • Bij geschiktheid, het voorstellen van de kandidaat aan HR en de betreffende afdeling met cv van de kandidaat, een korte profielschets en relevante beschikbare informatie als
    beschikbaarheid en eventuele salarisindicatie en referentie;
  • Het administreren van vervolggesprekken bij Opdrachtgever.

Rapportage

Op aanvraag/zoals met de betreffende HR manager besproken, zal er een rapportage worden opgeleverd aan Opdrachtgever met betrekking tot de uitgevoerde activiteiten. De wijze van rapporteren zal door Opdrachtnemer met Opdrachtgever worden afgestemd.

 

Logo van Erkend Leerbedrijf

Contact your sales professionals 

During an open-minded conversation we are enthusiastic to tell you what we can do for you. Please feel free to contact us!