Over ons

FRANK SCHRETLEN

Oprichter

Ik ben een ervaren, ondernemende, resultaatgerichte International Sales Manager en een echte relatiebouwer.

Conceptuele denker met strategische wereldwijde verkoop- en marketingkennis ondersteund door een financiële en logistieke achtergrond.

Vloeiend in Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans en Portugees. Ik woonde en werkte in Europa, India, Colombia en Brazilië.

Tel: 06 55705482
E-mail: frank@salesinmotion.nl

SHARMILA MUNSHI

Partner

Sinds ik mijn studie Commerciële Economie en International Marketing Management heb afgerond, heb ik meer dan 20 jaar verkoopervaring opgedaan.

Ik ben in staat een omvangrijk bedrijf of merk op te bouwen door mijn verkoopkennis en -vaardigheden.

Ervaren, klantgerichte en resultaatgerichte salesprofessional – merk- en netwerkbouwer.

Tel:  06 24088159
E-mail: sharmila@salesinmotion.nl

IN ONS TEAM HEBBEN WE

TELE-VERKOOP PROFESSIONALS

Cold calling werkt en de meeste mensen doen het gewoon niet op de juiste manier. Ons ervaren team van professionals staat klaar om koude leads om te zetten in tevreden klanten.

MAILING PROFESSIONALS

Voor de meesten van ons is e-mail de meest voorkomende vorm van zakelijke communicatie, dus het is belangrijk om het goed te doen. Hoewel e-mails meestal niet zo formeel zijn als brieven, moeten ze toch professioneel zijn om een ​​goed beeld van u en uw bedrijf te geven.

EXPERTS VOOR SOCIALE MEDIA

Digitale marketing is overal en als u de kracht niet goed gebruikt, weet u dat u iets mist. Onze social media experts zijn er om uw merk zichtbaar te maken op de juiste social platforms.

EVENT MANAGERS

Om ervoor te zorgen dat uw evenement zo soepel mogelijk verloopt, hebben we een event manager die op volle snelheid werkt aan het succes van uw evenement. Onze event manager kijkt uit naar de briefing van uw volgende evenement.

KLANTENSERVICE PROFESSIONALS

Onze klantenservice-professionals zijn gefocust op de klant en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw klanten tevreden en tevreden zijn. Geen vraag of klacht is te ingewikkeld voor onze professionals.

CRM EXPERTS

Onze CRM-experts zullen er alles aan doen om de efficiëntie van uw CRM, en haar gegevens, te maximaliseren en de software te gebruiken om de klantenservice te verbeteren.

ENKELE KLANTEN VAN SALES IN MOTION

Neem contact op met uw sales professionals

Tijdens een open gesprek vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op!