SIM Travel

SIM Travel is de verzamelnaam van alle DMC-vertegenwoordigingen en draagt zorg voor alle sales en marketingactiviteiten van haar DMC’s in België en Nederland voor zowel leisure groepen als individuen alsmede MICE. SIM Travel spreekt de taal van de Nederlandse en Belgische touroperator/reisagent en zorgen voor compleet uitgewerkte reis voorstellen binnen 24 uur. Daarnaast denken wij graag “off the beaten track”. Diverse professionele lokale touroperators hebben al gekozen voor SIM Travel. DMC’s uit Vietnam, Cambodia, Laos, Japan, Turkije, Colombia, Schotland, Wales en Albanië werken reeds samen met ons. SIM Travel werkt alleen in de B2B markt met professionals uit de toeristische sector.

Sinds 2016 laten wij reeds zien aan onze klanten dat we toegevoegde waarde leveren en hebben we vele duizenden reizigers samen met de DMC’s geweldige en unieke reiservaringen gegeven.

Waarom kiezen voor SIM Travel?
SIM Travel biedt ondersteuning op het gebied van kennis en ideeën voor de reizen die op maat worden gemaakt voor de klant. Door de nauwe samenwerkingen met de DMC’s is SIM Travel in staat om scherpe tarieven toe te kennen. Ook zijn de aangeboden reisvoorstellen uniek en liggen ze binnen 24 uur op tafel. De DMC’s waarmee SIM Travel samenwerkt, worden dan ook geregeld gecontroleerd op kwaliteit, hoog niveau service en of deze in staat zijn om de juiste zorg te kunnen bieden ter plaatse. Er zijn legio mogelijkheden om de reis naar de wens van de klant samen te stellen. Houdt de klant meer van cultuur of natuur, actief of relaxed?
SIM Travel biedt het allemaal!

Meer weten over onze bestemmingen aangeboden door SIM Travel? Ga naar www.sim-travel.nl of neem dan gerust contact met ons op via [email protected]

Neem contact op met uw sales professionals

Tijdens een open gesprek vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op!