Over ons

FRANK SCHRETLEN

Oprichter

Ik ben een ervaren, ondernemende, resultaatgerichte International Sales Manager en een echte relatiebouwer. 

Conceptuele denker met strategische wereldwijde verkoop- en marketingkennis ondersteund door een financiële en logistieke achtergrond.

Vloeiend in Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans en Portugees. Ik woonde en werkte in Europa, India, Colombia en Braziië.

Tel: 06 55705482 

E-mail: [email protected]

SHARMILA MUNSHI

Managing Partner

Ik ben een resultaatgerichte en ervaren salesprofessional met meer dan 20 jaar ervaring in sales en marketing. Daarnaast heb ik een sterke staat van dienst in het opbouwen van bedrijven, merken en netwerken. 

Bedreven in het coachen en begeleiden van sales teams en individuen om hun doelen te bereiken.

Werkzaam geweest in verschillende industrieën waardoor ik een diepgaand begrip heb van de uitdagingen en kansen in diverse sectoren.

Tel:  06 24088159

E-mail: [email protected]

Natascha van der Giessen

Junior accountmanager

Gedurende mijn eerste leerjaar ben ik gestart als leer-werk student bij Sales In Motion. Inmiddels ben ik als volwaardig medewerker aan de slag en houd ik mij voornamelijk bezig met het onderhouden en opbouwen van alle diensten rondom SIM Travel.

Vanaf het allereerste moment ben ik gefascineerd door de reisbranche en ik geloof dat reizen een van de meest verrijkende en opwindende ervaringen zijn die we kunnen hebben. Als een oplossingsgericht en ruimdenkend persoon ben ik altijd op zoek naar manieren om anderen te helpen en te ondersteunen. 

Ik werk aan het verhogen van de sales voor onze klanten in de reisbranche. Ik ben er trots op deel uit te maken van een team dat zulke mooie en onvergetelijke reiservaringen mogelijk maakt.

E-mail: [email protected]

Monique Velders

Sales consultant

Als sales consultant draag ik de verantwoordelijkheid voor het koesteren van bestaande klantrelaties en het aantrekken van nieuwe klanten. Mijn missie is om niet alleen de tevredenheid van onze klanten te waarborgen, maar ook om hun verwachtingen te overtreffen.

Mijn achtergrond als verzorgende geeft mij een uniek perspectief op het opbouwen van relaties en het begrijpen van de behoeften van klanten. Ik heb geleerd om zaken op een andere soms originele manier te bekijken en mogelijk op creatieve manieren op te lossen.

Door de combinatie van zorg en sales heb ik een brede ervaring opgebouwd in het ontzorgen van klanten.

E-mail: [email protected]

Shirley Peperkamp

Partner

eXperia Services is gespecialiseerd in het werven van professionals voor vaste posities van starters tot en met managementniveau. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever, waarbij uitvoerige gesprekken worden gevoerd met beide partijen. 

Ik ben de oprichter van het eXperia Services. Daarnaast heb ik  jarenlange ervaring in werving, search & source en recruitment. Haar persoonlijke aanpak, oprechte interesse en toewijding maken het concept van eXperia Services onderscheidend in de markt. 

Tel: 06 24737011

E-mail: [email protected]

Felix Rippe

Partner

TransFaiR ondersteunt Nederlandse bedrijven die aanlopen tegen de wetgeving en taal- en cultuurverschillen in Duitstalig Europa. Als schakel weet TransFaiR het formalisme van onze oosterburen te matchen met de directheid van Nederlanders.

Zo ontstaat een basis voor succesvolle samenwerking tussen moedermaatschappij en dochteronderneming, leveranciers en klanten uit de verschillende landen.

 

 

Tel: +31 478 850878 

E-mail: [email protected] 

Marco Hollemans

Partner

Met inmiddels 25 jaar ervaring in B2B marketing en sales mag de term ervaren rot gebruikt worden. Specialist in het managen van relaties, vinden van oplossingen en toegevoegde waarde en het laten groeien van business.

Gestart als accountmanager en via verschillende salesmanagement functies sinds 2012 zelfstandig aan de slag als Salesdoctor. Altijd bezig om klanten commercieel verder te helpen, te laten groeien en nieuwe wegen te laten bewandelen. Met de toetreding tot Opportunity Developers kan Marco verder invulling geven aan zijn visie op sales. Zorgen dat de hele Funnel gemanaged wordt, zonder hiaten en met maximaal rendement.

Tel: 06 23012598

E-mail: [email protected] 

Neem contact op met uw sales professionals

Tijdens een open gesprek vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op!