Onze oplossingen

Verkoop koud en warm bellen

Inkomende en uitgaande verkoop zijn cruciaal voor een gezond bedrijf. Van leads (koud) tot aan opvolging geven aan offertes (lauw en warm). Wij bellen heel graag voor u, wij hebben geen koudwatervrees voor bellen. Wij zijn uw visitekaartje en verdiepen ons daarom goed in uw bedrijf, diensten en producten.  Wij bellen voor u, altijd gericht op resultaat en conversies. MEER verkoop, MEER marktaandeel, MEER naamsbekendheid, MEER klanten, MEER bezoekers & MEER service.

UW COMMERCIëLE KLANTENSERVICE

In deze tijden van meer online verkopen, is er vaak meer ondersteuning nodig in klantenservice en sales support. Een goede klantenservice betekent er zijn voor uw klanten op het moment dat ze u nodig hebben. Ons team van energieke en authentieke verkopers  zullen namens uw organisatie uw klanten te woord staan per telefoon en/of e-mail. Van het aannemen van binnenkomende telefoontjes en te woord staan van klanten met vragen, klachten of verzoeken tot aan ondersteuning acquisitie, wij ontzorgen u volledig op het gebied van klantcontact en sales support.

JOint promotion Verbinder

Sales In Motion is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van Joint promotions en winkelacties op landelijk niveau.

Een koppeling maken dat elkaars merk versterkt. Heel veel bedrijven zijn op zoek naar goede promotion content. Joint promotions of barter deals leveren direct omzet op, en kunnen ook bijdragen aan de naamsbekendheid van een project/product.

Sales In Motion helpt u graag om deze partners te vinden, te koppelen en de joint promotion uit te voeren. Zie ons als “de verbinders”.

SPONSOR VINDEN

Het binnenhalen van een sponsor voor uw onderneming, project of (sport)evenement kan het verschil betekenen tussen een succesvolle en spannende samenwerking en een mislukking. Door het goed verdiepen in de identificatie van potentiële sponsoren en uw doelstellingen, kan Sales In Motion de verbinding maken. Wij maken samen met u, klant gepersonaliseerde pakketten die we sturen naar potentiële sponsoren, en geven de follow up. Ook denken we mee in het creëren van verschillende niveaus van sponsoring. Alles weer met de focus op resultaat en conversie. 

KWALITEITSCONTROLE CALLCENTERS

Nu organisaties steeds meer concurreren op basis van klantervaring, zijn callcenter-prestaties een cruciale bedrijfsfocus geworden. Sales In Motion kan ervoor zorgen dat u goed voorbereid bent op die taak: door de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen om consistente serviceniveaus te garanderen. Wij meten voor u en maken de prestatievergelijking van het contactcenter. Bovendien zijn call center agenten niet identiek – en zelfs dezelfde agent kan van uur tot uur, van dag tot dag of van week tot week op verschillende niveaus presteren. Dat is waar de Sales In Motion callcenter monitor om de hoek komt kijken: een oplossing dat u de tools geeft om de prestaties van agenten continu te meten en te bewaken, de kwaliteit en diepgang van uw klantinteracties te beoordelen en constante verbetering te stimuleren.

DATABASE EN NETWERKEN DELEN

Zoekt u e-mailadressen, of heeft u interesse in bepaalde netwerken?  Sales In Motion beschikt over gegevens van ruim 100.000 contactpersonen met 25.000 actuele bedrijfsadressen. Omdat wij ook contactpersonen leveren, worden uw direct mail activiteiten hierdoor nog succesvoller. Omdat Sales In Motion deze gegevens ook nog eens periodiek actualiseert, werkt men gegarandeerd met de meest actuele gegevens. Dit verhoogt het rendement van uw actie.  Neem contact met ons op, en laat ons weten met wie u in contact wil komen.

BEDRIJFS-VERTEGENWOORDIGING

Bent u als bedrijf op zoek naar een vertegenwoordiging in Nederland, België of elders in Europa om uw bedrijf uit te breiden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We vertegenwoordigen al verschillende bedrijven van over de hele wereld. Ons managementteam in Rotterdam is uiterst flexibel en heeft uitgebreide kennis van zaken doen in Europa. Ons team spreekt vele talen en is in staat om onze ondersteuning af te stemmen op uw bedrijfssector en ambities in een bepaald land.

UW SALES UITBESTEDEN?

Wij leveren u een toegewijd, resultaatgericht team dat beschikbaar is om u fulltime te helpen, bestaande uit lokale Nederlands / Europese sales-experts.

Het Salesteam is een in Nederland / Europa gevestigd, volwaardig team, geleverd door Sales In Motion. Ons hoofdkantoor is gunstig gelegen in de Europese havenstad Rotterdam, Nederland. Vanaf hier hebben we gemakkelijk toegang om u te kunnen ondersteunen met al uw zakelijke behoeften in Europa.

Of het nu gaat om netwerken, het opzetten van of het beheren van uw sales activiteiten, de onschatbare lokale kennis, ervaringen en middelen van ons team bieden aanzienlijke voordelen voor iedereen die er gebruik van maakt.

Deze dienst is ontworpen voor bedrijven van elke omvang die zaken doen (of van plan zijn) in Nederland of Europa, maar die momenteel geen eigen teams hebben.

Overige Services

  • SALES CALL TRAINING
  • HET MAKEN VAN SALES DASHBOARDS
  • EXPERTS VOOR SOCIALE MEDIA
  • EVENT MANAGERS
  • CRM EXPERTS
  • BEURS BEZETTING

Neem contact op met uw sales professionals

Tijdens een open gesprek vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op!