Onze oplossingen

Verkoop koud en warm bellen

Inkomende en uitgaande verkoop zijn cruciaal voor een gezond bedrijf. Van leads (koud) tot aan opvolging geven aan offertes (lauw en warm). Wij bellen heel graag voor u, wij hebben geen koudwatervrees voor bellen. Wij zijn uw visitekaartje en verdiepen ons daarom goed in uw bedrijf, diensten en producten.  Wij bellen voor u, altijd gericht op resultaat en conversies. meer verkoop, meer marktaandeel, meer naamsbekendheid, meer klanten, meer bezoekers & meer service.

UW COMMERCIëLE KLANTENSERVICE

In deze tijden van meer online verkopen, is er vaak meer ondersteuning nodig in klantenservice en sales support. Een goede klantenservice betekent er zijn voor uw klanten op het moment dat ze u nodig hebben. Ons team van energieke en authentieke verkopers  zullen namens uw organisatie uw klanten te woord staan per telefoon en/of e-mail. Van het aannemen van binnenkomende telefoontjes en te woord staan van klanten met vragen, klachten of verzoeken tot aan ondersteuning acquisitie, wij ontzorgen u volledig op het gebied van klantcontact en sales support.

JOint promotion Verbinder

Sales In Motion is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van Joint promotions en winkelacties op landelijk niveau.

Een koppeling maken dat elkaars merk versterkt. Heel veel bedrijven zijn op zoek naar goede promotion content. Joint promotions of barter deals leveren direct omzet op, en kunnen ook bijdragen aan de naamsbekendheid van een project/product.

Sales In Motion helpt u graag om deze partners te vinden, te koppelen en de joint promotion uit te voeren. Zie ons als “de verbinders”.

SIM RECRUITMENT

Sales in Motion is gespecialiseerd in het vinden, trainen en plaatsen van sales professionals. Wij kunnen de best passende sales mensen in uw sector aanwerven door het combineren van slimme wervings- en matchingsmethodieken. Naast dat wij een netwerk van sales professionals hebben die bij ons opdrachten uitvoeren, plaatsen wij ook mensen op sales posities bij externe bedrijven op locatie. Onze sales professionals zijn inzetbaar als:

  • Een flexibele schil van externe sales professionals (deels op locatie mogelijk)
  • Een sales professional bij u op locatie voor een langere periode

Overname is in beide gevallen mogelijk na een periode van 6 maanden. Wij werven topverkopers in alle sectoren en we hebben met name veel ervaring in werving van allerlei B2B sales functies. We werken met diverse organisaties, van kleine nichebedrijven tot internationale topbedrijven.

De branches waarin wij momenteel voornamelijk actief zijn: FMCG, SaaS en Hospitality.

Bedrijfs- Vertegenwoordiging

Bent u als bedrijf op zoek naar een vertegenwoordiging in Nederland, België of elders in Europa om uw bedrijf uit te breiden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We vertegenwoordigen al verschillende bedrijven van over de hele wereld. Ons managementteam in Rotterdam is uiterst flexibel en heeft uitgebreide kennis van zaken doen in Europa. Ons team spreekt vele talen en is in staat om onze ondersteuning af te stemmen op uw bedrijfssector en ambities in een bepaald land.

DATABASE EN NETWERKEN DELEN

Zoekt u e-mailadressen, of heeft u interesse in bepaalde netwerken? Sales In Motion beschikt over gegevens van ruim 100.000 contactpersonen met 25.000 actuele bedrijfsadressen. Omdat wij ook contactpersonen leveren, worden uw direct mail activiteiten hierdoor nog succesvoller. Omdat Sales In Motion deze gegevens ook nog eens periodiek actualiseert, werkt men gegarandeerd met de meest actuele gegevens. Dit verhoogt het rendement van uw actie.  Neem contact met ons op, en laat ons weten met wie u in contact wil komen.

UW SALES UITBESTEDEN?

Wij leveren u een toegewijd, resultaatgericht team dat beschikbaar is om u fulltime te helpen, bestaande uit lokale Nederlands / Europese sales-experts.

Het Salesteam is een in Nederland / Europa gevestigd, volwaardig team, geleverd door Sales In Motion. Ons hoofdkantoor is gunstig gelegen in de Europese havenstad Rotterdam, Nederland. Vanaf hier hebben we gemakkelijk toegang om u te kunnen ondersteunen met al uw zakelijke behoeften in Europa.

Of het nu gaat om netwerken, het opzetten van of het beheren van uw sales activiteiten, de onschatbare lokale kennis, ervaringen en middelen van ons team bieden aanzienlijke voordelen voor iedereen die er gebruik van maakt.

Deze dienst is ontworpen voor bedrijven van elke omvang die zaken doen (of van plan zijn) in Nederland of Europa, maar die momenteel geen eigen teams hebben.

Overige Services

  • SALES CALL TRAINING
  • CRM EXPERTS
  • BEURS BEZETTING
  • SPONSOR ZOEKEN

Neem contact op met uw sales professionals

Tijdens een open gesprek vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op!