Versterk uw sales!

Wij bellen voor u, wij gaan achter uw offerte aan, wij benaderen die moeilijk bereikbare klant, wij openen die deur naar uw klant, wij vinden die sponsor, wij opereren als uw klantenservice, koud en lauw bellen, kortom: wij ontzorgen en zijn zeer transparant.

Uw  sales-team op flexibele basis. 3, 6 of 12 maanden contracten

Specialist in B2B verkoop

Waarom Sales In Motion?
  • Wij leveren resultaat
  • Wij bellen heel graag voor u/geen         koudwatervrees voor bellen
  • Meer tijd voor uw kern-activiteiten
  • Niemand in dienst/flexibel
  • Transparant
  • Geen kantoor, klantendatabase systeem,   telefoon soft & hardware nodig
  • Gemak

ONZE OPLOSSINGEN

VERKOOP KOUD EN WARM BELLEN

UW COMMERCIËLE KLANTENSERVICE

JOINT PROMOTION VERBINDER

SPONSOR VINDEN

KWALITEITSCONTROLE CALLCENTERS

DATABASE- EN NETWERK DELEN

BEDRIJFS-VERTEGENWOORDIGING

Wie maken gebruik van Sales In Motion
“Frank Schretlen and Sales In Motion BV have represented the interests of Fremad Russia – Petersburg LLC in the Netherlands since June 2018. During the joint work, Frank Schretlen has strengthened the position of our company in the tourism market of The Netherlands. We have gotten new contacts and a significant increase in the number of Dutch tourists visiting Russia. Frank Schretlen approached the assigned tasks responsibly. He is distinguished by high professionalism, organization and initiative. We recommend Sales In Motion BV as a reliable and stable business partner. “

Tania Kuzakova
Fremad Rusland

“Sales In Motion heeft voor mij een marktonderzoek uitgevoerd waardoor ik een goed inzicht kreeg in een nieuwe doelgroep. Deuren openen is de kracht van Sales In Motion BV. “

Linda Lagrand
Lagrand Interiors

“Sales In Motion heeft bewezen de power te bezitten om nieuwe klanten te bereiken. Sales In Motion betrekken wij vanaf het begin van het creatie proces tot aan de after sales. Flexibiliteit en top service is wat ze leveren.”

Ernst Hoogenboom
Huis vol Smaak

“Bij Sales In Motion konden wij zowel onze sales activiteiten als ook onze customer service neerleggen. Volledig in onze huid gekropen en de partner om sales naar een hoger niveau te brengen. Van koude acquisitie tot het invoeren van orders in ons systeem.”

Bas Put
Bo-Motoroil

Neem contact op met uw sales professionals

Tijdens een open gesprek vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op!